Tikkurila Master Solution

Et vakkert tak er et velholdt tak som beskytter huset hver dag

Taket er den mest utsatte delen av enhver bygning og derfor det viktigste å beskytte og vedlikeholde. Master Solution er en omfattende overflatebehandling for profesjonelle entreprenører som ønsker å tilby maling og vedlikeholdstjenester for tak og fasade.

Takbelegget kan øke takets levetid i mange år. Med Master Solution hjelper du huseiere med å utvide levetiden på sine eksisterende hustak. Løsningen gir et friskt, nytt utseende med perfekt resultat på bare noen få dager. Master-solution en velbegrunnet investering som øker verdien av huset til en rimelig pris med mindre negativ miljøpåvirkning. Og mens kunden kutter kostnader, øker du fortjenesten.

Alt du trenger

Master Solution er et komplett løsning basert på et samarbeid som øker forretningspotensialet for lokale entreprenører. Vi gir deg både omfattende informasjon om Master Solution og fakta om produktene du vil bruke. Alt dette vil støtte deg i kontakten med dine kunder.

Forretningssamarbeidet for entreprenører inkluderer:

  • Opplæring
  • Salgs- og markedsføringsmateriell
  • Teknisk støtte
  • Produktutvalg av høy kvalitet

Bli med på en Tikkurila-opplevelse!

På tide å erobre det lokale markedet?

Kanskje du allerede er i ferd med å starte eller utvide virksomheten din? Da er Master Solution et tilbud med stort potensiale å vurdere. Kontakt oss, så forteller vi deg mer om fordelene ved å representere og samarbeide med Tikkurila.

Kontakt oss >>

farby-do-metalowych-dachów-Tikkurila-Master-Solution
Watch the film:
Tikkurila Master Solution Video
Master Solution

Tikkurila Master Solution Fargekart

Finn de riktige fargene og skap nytt liv i eksisterende tak og fasade. Samtidig som taket får et nytt friskt utseende, blir det beskyttet mot skader forårsaket av vind og vær.

Se mer her  >>

Bredt utvalg av takprodukter med høykvalitet

Master Solution er beregnet til hus og bygninger med tak i betong, bitumen eller metall. Produktutvalget inkluderer grunning, rustbeskytter og maling for tak og eksteriør i ønsket farge og glans.

I tillegg til å gi taket nytt liv, beskytter overflatebehandlingen mot skader forårsaket av vind og vær. Master Solution-produktene er basert på vitenskapelig og erfaringsbasert forskning. Prosesser utviklet basert på erfaringer fra et bredt spekter av vellykkede kundeprosjekter har gitt oss et takprodukt av høy kvalitet.

has been added to saved.
has been removed from saved.
no